Youwin email adresi değişikliği.

Youwin Email Adresi Değiştirme

Youwin Email Adresi Değiştirme işlemi için yapmanız gerekenleri kısaca açıklayalım. İlk olarak Youwin hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir.

Youwin Email Adresi Değiştirme

 

Sonrasında hesabınızda kayıtlı e-posta adresinizde 1 adet yazım hatası bulunuyorsa, canlı destek bölümümüz ile iletişime geçerek değişim sağlayabilirsiniz.

Fakat e-posta’nızı tamamen farklı bir email adresi ile değiştirmek istiyorsanız, kimliğinizin ön ve arka resimlerini “E-posta güncellemesi” konu başlığı altında yardı[email protected] adresine iletmeniz gerekmektedir. Belgeler JPEG veya PDF formatında ve tüm bilgiler görünür olmalıdır.

Belgenizi gönderikten sonra dilerseniz onay için müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.  Youwin Email Adresi Değiştirme işleminizi bu şekilde kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.

Hepsibahis sitesine canlı yardım üzerinden veya yardı[email protected] adresine e-mail göndererek ulaşabilirsiniz. Canlı destek haftanın 7 günü 11:00 ile 23:00 saatleri arasında çevrim içi olmaktadır. Canlı destek ile ilgili detaylı bilgi almak için sitemizi kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir